Reiki-kring

reiki_rond.gif
wellness academy kwaliteitslabel.png

©2019 door Reiki-kring. Met trots gemaakt met Wix.com

Healing Touch Therapy_1
Meditation by the sea

Healing Touch therapie

Healing Touch therapie is een helende techniek gebaseerd op Reiki.

Veel mensen kennen Reiki (nog) niet en dat is jammer. Want Reiki doet heel veel voor u. Reiki wordt steeds vaker ook door medici en therapeuten aangeraden als aanvulling op behandeling tijdens herstel of bij trauma's.

Reiki staat voor universele energie, wat voor de mens vaak Chi genoemd wordt. Met deze energie kunnen wij u helpen te herstellen door het zelfherstellend vermogen een boost te geven.

Als gediplomeerde therapeuten kunnen wij zelfs nog meer.

Denk aan bijvoorbeeld rust geven bij angst, stress of trauma zowel fysiek als mentaal. Blokkades kunnen wij weghalen en u als geheel weer in balans krijgen.

De accu opladen, weer tot rust komen en diep ontspannen is vaak noodzakelijk in een stressvol of hectisch leven.

Het kan allemaal met Reiki Healing Touch therapie!

Relaxing therapie

Cliënten zeggen dat ze zich na elke relaxing therapie sessie ontspannen en hersteld voelen. Deze sessie passen wij aan op uw specifieke doelen en behoeften. Wij laten onze cliënten graag zien hoe slechts enkele behandelingen een enorm verschil kunnen maken in hun welzijn.

Welkom bij de Reiki Kring

Genezende therapieën voor iedereen

Reiki-kring

Een natuurlijke benadering van welzijn en genezing

Welkom op onze Reiki kring.
Neem zo nu en dan een moment voor jezelf, jou welzijn is belangrijk!
Holistische / energetische geneeskunde is de kunst en wetenschap van genezing die zich richt op de hele persoon, lichaam, ziel en geest.

Als gediplomeerde therapeuten met ieder hun eigen extra specialisme  combineren wij conventionele en alternatieve therapieën om ziekten te voorkomen, te behandelen en om een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Reiki kring is een nieuw initiatief en bedoeld als portal voor mensen die hulp zoeken maar niet goed weten waar zij terecht kunnen voor hun specifieke vraag of klacht.  Reiki kring verwijst naar een geschikte therapeut(e) zonder eigen belang of kosten in rekening te brengen bij u. Wij verwijzen in eerste instantie naar aangesloten therapeuten, echter wanneer wij geen geschikte kandidaat hebben kijken wij naar externe therapeuten om u toch van dienst te zijn.

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze prachtige reis van welzijn en genezing. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Sunset
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now