Reiki-kring

reiki_rond.gif
wellness academy kwaliteitslabel.png

©2019 door Reiki-kring. Met trots gemaakt met Wix.com

Healing Touch therapie

Brengt je Chi in balans en helpt genezen

Healing Touch therapie is een helende techniek gebaseerd op het principe van een vrije en ononderbroken energiestroom en helpt de natuurlijke genezingsprocessen in het lichaam van elke cliënt te activeren en hun fysieke en emotionele welzijn te herstellen. Als erkende therapeuten helpen wij cliënten onder andere hun spanning en angst te verminderen of zelfs weg te nemen.

Ervaar het verschil als wij de negatieve energie in en om u heen weghalen, blokkades verwijderen en u weer nieuwe krachtige energie geven zodat u weer krachtiger maar ook comfortabeler door kan.

Vele ongemakken, kwalen en zelfs chronische aandoeningen kunnen wij verlichten of zelfs compleet  laten verdwijnen met de hulp van de universele energie die uw eigen lichaam helpt zichzelf te genezen.

Wij werken veelal met de traditionele Usui Reiki Ryoho methode Usui System of Natural Healing veelal uitgebreid met Tera Mai ™/ Seichem.™ Speciaal voor vrouwen hebben wij ook (beperkt) yoni massage therapie bekend uit de tantra en yoga wereld.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now