Reiki-kring

reiki_rond.gif
wellness academy kwaliteitslabel.png

©2019 door Reiki-kring. Met trots gemaakt met Wix.com

Stoel massage

Brengt je lichaam weer goed in balans

De stoelmassage (BATC erkend) wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Er wordt geen olie gebruikt. Het is laagdrempelig omdat de massage over de kleding heen gegeven wordt. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte (werk)houding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren en een slechte bloedcirculatie.

Deze massage kan ook puur voor ontspanning ingezet worden als een heerlijk wellness verwenmomentje.

Chronische nek en hoofdpijnklachten zijn met deze massage vaak zeer goed te behandelen. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de handen, handpalmen en ellebogen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen, waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Het lichaam komt daardoor weer goed in balans. Ook bevordert het de bloedcirculatie, energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten.

Stoelmassage vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress. Het wordt daarom ook meestal ingezet als massage bij bedrijven, omdat de werksfeer en prestaties erdoor verbeteren.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now